24. 12. 2016.

Uvoz medijapan lajsni austriske firme Neuhofer Holz

Uvoz medijapan lajsni

Početkom decembra počeli smo sa uvozom medijapan lajsni austrijske firme Neuhofer Holz.

Neuhofer Holz je jedna od vodećih kompanija za proizvodnju lajsni.

Neuhofer Holz je Austrijska porodična kompanija osnovana 1650. godine. Danas je vodi 10. generacija.

Bavi se proizvodnjom lajsni za podove, zidove, plafone, prelaznim lajsnama… Danas kompanija svoje proizvode prodaje u 70 zemalja.

U ponudi imaju retke evropske vrste drveta, od jabuke do šljive, kao i posebne vrste drveta kao što su javor ili kora topole.

Kompanija je vodeći dobavljač materijala za podove, zidove i plafone. Kreiraju proizvode koji svojim inovacijama i funkcionalnošću vode ka budućnosti i modernim inteligentnim rešenjima.

NEUHOFER HOLZ – NAJSAVREMENIJA PROIZVODNJA

Najsavremenije mašine osiguravaju najviši kvalitet, kao i fleksibilnost i kratko vreme isporuke gotovog proizvoda. Proizvodni kapaciteti iznose oko 125 miliona metara godišnje.

ISO 9001 sertifikat

Neuhofer Holz principi u pogledu proizvodnje i prodaje profila, inovativnih pomoćnih proizvoda, ugradnih sistema, proizvodnje drvenih materijala za podove, zidove i plafone, u skladu su sa visokim zahtevima kvaliteta ISO 9001.

Green Laminati

Green Oil Solution d.o.o. je kompanija osnovana 02.11.2015. godine.
Bavi se proizvodnjom biodizela i distribucijom podnih obloga, pre svega laminata i pratećih materijala za laminate.
Uvozimo i prodajemo 4 svetski poznata proizvodjača laminata: SWISS KRONO, KRONOSPAN, BALTERIO i BERRY ALLOC kao i austrijskog proizvodjača medijapanskih lajsni NEUHOFER HOLZ i poljskog proizvodjača podloga za laminate CESAR.