20. 11. 2020.

NOVA POSLOVNICA U NIŠU

OTVOREN JE NOVI MALOPRODAJNI OBJEKAT U NIŠU! POVODOM OTVARANJA VELIKI POPUST DO 55%. Naša 6. poslovnica u Nišu, nalazi se na adresi Naselje Milka Protić 17, Niš (kružni put kod KP doma).

Veliki izbor laminata od 7-14mm, lajsni, parketa i sobnih vrata. 𝗦𝗩𝗜 𝗟𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔𝗧𝗜 𝗦𝗨 𝗣𝗥𝗩𝗘 𝗞𝗟𝗔𝗦𝗘!!! Laminati klase 32 i 33 su deklarisani za podno grajenje i svi su sa V fugom. 𝗩𝗲𝗹𝗶𝗸𝗶 𝗶𝘇𝗯𝗼𝗿 𝗮𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗷𝘂𝗺𝘀𝗸𝗶𝗵 𝗹𝗮𝗷𝘀𝗻𝗶 različitih profila i boja. Široka ponuda laminat lajsni pruža Vam mogućnost da odaberete pravi dezezn za svoj laminat.
𝗦𝗢𝗕𝗡𝗔 𝗩𝗥𝗔𝗧𝗔 𝗦𝗶𝗲𝗻𝗮 𝗶 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗼𝗳𝗶𝗻𝗼

𝗦𝗲𝗿𝗶𝗷𝗮 𝗦𝗶𝗲𝗻𝗮 – Sobna vrata Siena su kompletno napravljena od medijapana, velike čvrstine (800 kg/m3). Završna obrada je finiš folija (melamin120 gr/m2), folija namenski rađena za izradu sobnih vrata. U standardnoj ceni ih izrađujemo po proizvodnoj meri od 70-100 cm po širini, 206 cm po visini i 30 cm debljine zida.

𝗦𝗲𝗿𝗶𝗷𝗮 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗼𝗳𝗶𝗻𝗼 – Sobna vrata Portofino su potpuno identična seriji Siena,razlika je u završnoj obradi, gde se koristi CPL folija. CPL folija je laminatna folija, odnosno folija koja se koristi za izradu laminata. Folija je velike čvrstine i otpornosti. Otporna je na grebanje, habanje, visoke temperature, kućnu hemiju itd. Osim toga ima kvalitetniju teksturu i prirodnije dekore.