01. 04. 2021.

Green akcija u aprilu

Green akcija u aprilu

Green akcija u aprilu

Green akcija u aprilu! 𝗡𝗔𝗝𝗩𝗘𝗖́𝗜 𝗜𝗭𝗕𝗢𝗥 𝗟𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔𝗧𝗔 𝗜 𝗦𝗢𝗕𝗡𝗜𝗛 𝗩𝗥𝗔𝗧𝗔 𝗣𝗢 𝗠𝗘𝗥𝗜 𝗨 𝗦𝗥𝗕𝗜𝗝𝗜 𝗣𝗢 𝗡𝗔𝗝𝗣𝗢𝗩𝗢𝗟𝗝𝗡𝗜𝗝𝗜𝗠 𝗖𝗘𝗡𝗔𝗠𝗔! Uvek na stanju 200 dezena laminata kao i 10 dezena sobnih vrata.

Veliki izbor laminata, sjajnih laminata, parketa, lajsni, PVC stolarije i sobnih vrata. Laminati klase 32 i 33 su deklarisani za podno grejanje. POSETITE NAS NA 5 LOKACIJA U BEOGRADU, NIŠU I ČAČKU!!!

𝗦𝗢𝗕𝗡𝗔 𝗩𝗥𝗔𝗧𝗔 𝗦𝗶𝗲𝗻𝗮 𝗶 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗼𝗳𝗶𝗻𝗼

𝗦𝗲𝗿𝗶𝗷𝗮 𝗦𝗶𝗲𝗻𝗮 – Sobna vrata Siena su kompletno napravljena od medijapana, velike čvrstine (800 kg/m3). Završna obrada je finiš folija (melamin120 gr/m2), folija namenski rađena za izradu sobnih vrata. U standardnoj ceni ih izrađujemo po proizvodnoj meri od 70-100 cm po širini, 206 cm po visini i 30 cm debljine zida.

𝗦𝗲𝗿𝗶𝗷𝗮 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗼𝗳𝗶𝗻𝗼 – Sobna vrata Portofino su potpuno identična seriji Siena,razlika je u završnoj obradi, gde se koristi CPL folija. CPL folija je laminatna folija, odnosno folija koja se koristi za izradu laminata. Folija je velike čvrstine i otpornosti. Otporna je na grebanje, habanje, visoke temperature, kućnu hemiju itd. Osim toga ima kvalitetniju teksturu i prirodnije dekore.